Topplista för Pensionat Västkusten

Det finns dussintals med attraktiva Pensionat att spendera natten på när det gäller västkusten. För att underlätta sökandet för er som letar efter ett pensionat som boende på västkusten har vi sammanställt en topplista. Söker ni ännu mer pensionat och information finner ni det på Pensionat.nu.

  1. Pensionat Neptun

Ett Pensionat som måste nämnas om man skall diskutera en topplista över pensionat på västkusten. Har senaste året genomgått en omfattande renovering för att höja standarden. Här servars du en frukost av högsta klass. Hemmagjord musli, egenproducerade ägg och som bakar de sitt eget bröd. En frukost av världsklass med andra ord. Ligger central i Båstad men ändå en närhet till skogen och det gröna. Finns ett stort utbud av aktiviteter i området och pensionatet har även samarbete med en del av dessa och kan hjälpa till vid bokning och frågor.

  1. Pensionat bryggan

Ett pensionat som håller till i Smögen. Har ett fantastiskt läge precis intill bryggan i Strömstad. Läget är det som utgör denna placering på listan. Frukosten är inte adelsmärket för detta pensionat. Detta pensionat har nyligen gått igenom en större renovering och höjt standarden rejält. Har man båt och planerar att bo på ett pensionat vid västkusten är detta ett suveränt alternativ. Lägg till båten utanför reception och kliv på bryggan så är man inne. Rekommenderas främst till yngre då det pensionat bryggan ligger centralt och ljudnivån är högre på natten.

  1. Prästgårdens Pensionat

Ett idylliskt pensionat som ligger i Mollösund. Mollösund är beläget på den sydvästra delen av Orust. Framförallt ett pensionat som passar den som söker avkoppling en bit ifrån centrum. Söker man ett pensionat på västkusten som bjuder på avkoppling och naturpromenader är detta ett bra alternativ för den naturtrogna. Håller en bra prisnivå.
En kort topplista med en härlig blandning av några få pensionat på västkusten. Listan kan göras enormt lång men man måste prioritera. Denna lista bjuder på flera olika pensionat som alla har sin egen Nisch. Pensionat Neptun passar extra bra för den som gillar närhet till staden men inte mitt i smeten. Fullmatat med aktiviter för den som önskar. Pensionat Bryggan för den något mer partysugna som önskar ett bra boende under tiden. Prästgårdens Pensionat är något mer anpassat för den som önskar en mer stilla vardag till en bra prislapp. Detta var ett endast ett ytterst litet urvall av alla pensionat på västkusten.

Lämna ett svar