Spa på Birka

För de som tycker om att åka på kryssning och även ta hand om sig själv lite extra är en resa med Birka Cruises en rekommendation. Fartyget har ett stort utbud av sparelaterade produkter och tjänster. Bland annat kan följande erbjudas vilket gynnar både den kroppsliga och själsliga hälsan.

  • Hudvårdsskola

Allt för många köper slentrianmässigt hudvårdsprodukter på snabbköpet och tittar mer på priset än på kvalitén. Hur många har ens gjort en analys av sin hud innan produkterna köps in? Genom att bli mer insatt i hudvård och vad man bör tänka på kommer även resultatet att bli betydligt bättre.

Om en grupp på 4-6 personer går samman genomför en proffsig hudterapeut en två timmar lång hudvårdsskola som verkligen ger kunskap och gemenskap. Bli insatt i vilka produkter som passar bäst för att minska rynkor vid ögonen, hur man återställer PH-balansen eller hur porerna i huden fungerar.

  • Hyr Panoramaspa

Med mäktig utsikt och härlig bubbelpool är panoramaspa ett ”måste” vid en kryssning med detta fartyg. Men varför inte göra det ännu bättre och hyra hela avdelningen för er själva? Man bör vara några stycken eftersom det kostar 5000kr men då får man också avdelningen under hela den tid som fartyget står i hamn på den finska sidan. Varför inte kombinera hudvårdsskola, personligt spa och barrunda på svensexan eller som en mäktig bröllopspresent.

  • Spa-butiken

I Spa-butiken finns flera av de hudvårdsprodukter som man går igenom på hudvårdsskolan. Fortsätt behandlingarna hemma genom att köpa hem ansiktsmasker, cremer eller inpackningar. Men smakar det – så kostar det. I vissa fall kan det vara billigare att söka på nätet efter liknande produkter.

  • Panorama Bar

Även Panorama Bar går i hälsans tecken. Njut av en vitaminsprängd drink efter hudvårdsbehandlingarna. För den som hellre vill ha lite lyx finns även champagne.

Lämna ett svar