Barnvänliga hotell i London

För den som planerar semester med barn i England finns det en hel del att tänka på för att semestern ska bli något som barnen verkligen kan njuta av. De flesta tittar länge på olika turistattraktioner och planerar utifrån detta. Men man ska inte glömma hotellen. Med ett riktigt barnvänligt hotell lägger man grunden för en positiv semester. Till skillnad mot Sverige finns det också hotell som verkligen sätter barnen i fokus. Detta inte bara med ett lekrum och barnmeny i restaurangen utan betydligt mer än så. Följande exempel är tagna från London men familjevänliga hotell finns det gott om oavsett var i England man planerar sin semester. Detta iallafall så länge man håller sig till de större städerna.

Ett exempel är familjevänliga lyxhotellet The Athenaeum som ligger mycket nära Hyde Park och Buckingham Palace. Med personal som helt och hållet är avsatta för att underhålla och hjälpa till med barnen är detta minst sagt barnvänligt. Redan innan man anländer påbörjar de sitt jobb. Personalen kontaktar gästerna för att höra vad barnen har för favoritgodis och favoritfilmer. När sedan familjen kommer så finns självklart allt dukat och klart för att semestern ska börja på allra bästa sätt med en mysig filmkväll.

När det kommer till middagen ges det absolut inte någon orsak till gästerna att äta på någon restaurang i Londons breda utbud av matställen. Hotellet har nämligen en stor barnmeny som speciellt är framtagen av och till barn. Utöver det är kocken tydlig med att man självklart kan komma med andra önskemål och att köket då kommer göra vad de kan för att tillfredsställa dessa.

Men kostar det så smakar det – eller tvärtom. En natt på detta hotell kostar 3800kr för två vuxna och ett barn.

Ett annat exempel är The Gore Hotel. Här är fokus inte lika extremt tydligt på barnen men mycket pekar ändå på att det är ett barnvänligt hotell. En fördel är exempelvis läget. Hotellet ligger mycket nära Science Museum som troligtvis är det museum som de tekniskt intresserade barnen skulle prioritera högst av alla museum i London. Närheten till stora fina parker är också en fördel med tanke på att en picknick aldrig är fel. Det är inte heller långt till Holland Park där det finns både mindre och större lekplatser.

Inne på hotellet erbjuds nanny vilket gör att föräldrarna i lugn och ro kan natta de små och sedan njuta av en efterlängtad middag nere i hotellets restaurang.

Lämna ett svar